Koneeni heräsi henkiin sunnuntai iltana. Olin jo menettänyt toivoni. Helpotus, ja huokaus (pari ilon hyppyä ja halaus, mutta niitä en tunnusta).
Viikonloppuna ei, joistain fiiliksistä johtuen, tehnyt mieli punoa risun risua ja sääkin oli sunnuntaina melko tuhruinen, vettä satoi. Vettä! eikös se ole kesän merkkejä :)
 Mutta tässä yksi viime syksyn risunvääntö. Malli oli viime syksyn Viherpihassa. Kuvassa siinä keikkui auringonkukka. Näytti tosi herkulliselta. Näitä on tarkoitus tehdä muutama lisää, ryhmäksi johonkin killumaan. Tämä roikkui talven kuistilla, havunoksia sisään tungettuna.
1425658.jpg

Fiilistellään vähän, laitan kuvan toissakesäisestä tuoreesta kasvihuoneesta.
1425668.jpg
Miten se onkin niin puhtoisen näköinen?? Ehkäpä se on pesun tarpeessa, sekä sisältä ja ulkoa.

Kylvölistani:
Chiliä, kahta laatua.
Minimaissi, viime vuonna kirvat söi.
Basilika, paljon basilikaa.
Japanin humala, miten se eroaa tavallisesta?
Ruusunätkelmä, pitäisi kai olla monivuotinen?
Tarhadaalia
Kiinanasteri
Tuoksuherne
Tomaatti
Mini tomaatti
Noista kesäkukkasista minulla on vähemmän kokemusta, muksut valitsevat ulkonäön perusteella ja minä sitten yritän niiden kanssa pärjätä. Välillä vähän huonommin ja välillä paremmin, öh. Olisiko jollain vinkkiä jostain erittäin varmasta kesäkukasta, joka kukkii koko kesän, eikä tarvitse lantaa, vettä, nyppimistä??
Lisäksi on tarkoitus laittaa kasvariin, ehkä jotain kurkkua tälle kesälle. En ole vielä varma, kasvihuoneeni on aika pieni. Yrttejä ja jotain muuta pientä. Ainakin laitan kompostikekoon kurpitsan tai avomaan kurkun. Olisi jo toukokuu..