Kävi aika hassusti, odotimme hulluna kevättä, joka ei meinannut millään tulla, ei sitten millään ja yhtäkkiä onkin jo kesä??
Olihan se kevättä koko ajan, vain vähän kylmää sellaista, ettei sitä halunnut kevääksi tunnustaa.

Tälläisen löysin takapihan metsäportaiden juurelta.
1620084.jpg
 Siinä se sievästi mustikan kanssa näpötti. En tiedä mistä se siihen on tullut, enkä tiennyt mikä se oli. Äidin Suomi tietokirjaan tutustuttua uskon että, se on käenkaali. Korjatkaa jos olen väärässä. En tiedä onko tämä luonnosta tuohon pyörähtänyt vai jonkun pihalta.
Kummasti piristää tälläinen erikoinen löydös omalta pihaltaan.
Mieleni tekisi sitä pikkuinen pala siirtää jonnekin muuallekin. Luulen että tuossa sen pian rikkaruohot tukahduttavat, mutten tiedä uskaltaako sitä yrittää jakaa.

Kuistilla piilossa
1620039.jpg
Kuva kuistin vallanneista purkeista. Ovat tuossa vähän niinkuin piilossa, sekä auringosta ja silmistä. Isossa ruukussa pitäisi kiemuran kanssa olla kärhö, mutta se koki kovan kohtalon. Lakastumistauti nuivetti sen ja minä viimeistelin juuresta. Nyt en tiedä mitä tekisin, annanko juurien olla, voiko kasvaa uudelleen vai tyhjennänkö ruukun? Voiko juurakko olla vielä terve?
Saviruukussa juuri istutettu basilika ja tuoksuherne, vähän reppanoita vielä kummatkin. Ja ruskeassa ruukussa Daalian juurakko jonka keväällä ostin ja istutin. Liekö vähän tujua multaa kun on tuo varsi vähän venähtänyt :)